Vánoční muzikohraní

18. 12. 2023


14.12. 2023 se uskutečnila v prostorách kreslírny a ve velké hudebně akce školní družiny „ Vánoční muzikohraní“. Zúčastnily se všechny oddělení školní družiny.



  První vystoupení, které nám připravila paní vychovatelka Renata Melzerová, se neslo ve veselém vánočním duchu. Spolu s dětmi z 2.B zatančily na známé vánoční koledy a příjemně nás tím naladily na následující program.

  Další vystoupení si připravily děti z 2.C. Ti pod taktovkou paní učitelky Alice Štefkové a paní vychovatelky Marie Králové nacvičily pohádkový muzikál Tři oříšky pro Popelku. S velkým zaujetím jsme sledovali dechberoucí výkony všech dětských herců, vychutnávali si známé písně z neméně známé pohádky a při závěrečném tanci prince s Popelkou, už měly všechny paní vychovatelky oči plné slz. Herci byli odměněni bouřlivým potleskem.

   Poté se všichni účastníci přesunuli do velké hudebny, kde už byla připravena kapela Subulcus, která nám zprostředkovala atmosféru dob dávno minulých. Na kopie historických nástrojů zahrála několik známých koled. Děti se připojily a s gustem si také zazpívaly i zatleskaly do rytmu písní.

  Celá akce byla velice zdařilá a příjemně nás naladila na blížící se vánoční svátky.


připojené fotografie:







Pro zobrazení této fotogalerie musíte zadat správné heslo