1.A - Den zvířat

21. 10. 2024


Náš den se zvířátky



   V pátek 4.10. jsme si přizvali k nám do školy naše plyšové kamarády, abychom si s nimi užili jeden školní den. Objevili se nám tady pejsci, kočičky, surikata, had, ale i andulka, králíček, želvičky a další zvířátka.

   Nejprve jsme si naše nové posily představili. Pak se s námi pustily do práce. Učily se s námi písmenka, počítaly, hrály s námi různé hry, tancovaly, dokonce nám i napovídaly. Společně jsme zhodnotili naši náladu, prohlédli si třídu, chodbu. Děti se s nimi podělily i o svačinky. Zvířátka nám pomáhala se skládáním obrázků. Společně jsme procvičovali také třídní pravidla. S pravidly měl větší problémy had, ale Lukášek mu pomohl a společně to zvládli. Nezapomněli jsme ani na společné fotky kamarádů.

   Dopoledne jsme si s našimi plyšáky moc užili (Adámek měl také radost, protože měl kole sebe tolik zvířátek!). Hezký den pokračoval i dál. Odpoledne, ale i o víkendu si svátek zvířat všichni užili se svými domácími (živými) mazlíčky.  Podle vyprávění bylo doma více mazlení, drbání, pochoutek i procházek. Někteří nezapomněli ani na zvířátka v lese a přichystali jim tam také dobroty.

 

  


připojené fotografie:







Pro zobrazení této fotogalerie musíte zadat správné heslo