3.A - 1.týden pirátů

21. 9. 2023


Vyplouváme!



   První školní den děti nastoupily na palubu korábu 3.A a staly se z nich plavčíci, kteří s kapitánkou Najou a Artíkem vyplouvají za dobrodružstvím, poznáním a poklady.

   Každý pirát si musel hned připravit svoji tvář do hry. Společně jsme si stanovili pravidla, aby nám to na palubě klapalo. U Strašného bezejmenného se všichni dobrovolně podepsali (dohlédlo na to několik zdatných členů posádky). Celá posádka se převlékla do pirátského a byla i vyfotografována (Moc jim to slušelo!). Někdo si hned vyzkoušel, jak správně vyhlížet loď v lodním koši, jiný jak zastrašit protivníka nebo jak se radovat, až najde poklad. Koukněte, jak jsme přesvědčiví. Nemohly chybět ani společné fotky pirátů a jejich plyšových doprovodů nebo kamarádů z našeho korábu.

   Hned v prvním týdnu se některým plavčíkům vedlo tak dobře, že nastoupili i na startovní loď ve hře. Často jsme se vraceli k prázdninám. Děti o nich vyprávěly, malovaly je, zjišťovaly zážitky kamarádů.  Začali jsme se také učit píseň pirátů, vylepšovali jsme námořnické obrázky skvělými a originálními nápady. 

   Na kroužek Basketu nás přišel pozvat trenér pan Pastyřík se svým zlobivým rošťákem - maskotem Vlkem.

   Tedy, my jsme již odrazili od břehu za dobrodružstvím. Ať nám fouká správný vítr do plachet po celý rok!

 

Děkuji všem rodičům za příravu plavčíků na plavbu.


připojené fotografie:







Pro zobrazení této fotogalerie musíte zadat správné heslo