3.A - Rozlučka

2. 7. 2024


Poslední plavba pirátů



   V úterý 26.6. nás čekala poslední velká výprava. Potřebovali jsme doplnit posádku, proto jsme pozvali rodiče a další členy rodin (i ti nejmenší byli posilou). Ukázali jsme všem, jak piráti žijí na palubě, jaké písně a tance musí zvládnout. Nové posily si vedly skvěle, proto jsme vytvořili menší namíchané posádky a ty se na svých lodích vydaly na výpravu za pokladem. Cestou museli společnými silami zvládnout nejrůznější úkoly. Všichni šťastně dorazili do cíle a získali diplomy i poklady.

   Sluníčko nám krásně svítilo, posádky připravily doma výborné dobroty na posilnění, statný plavčík se postaral o oheň. Mohli jsme si tak pochutnat na spoustě mňamek i opéci si buřtíky.

   Odpoledne bylo krásnou tečkou za našimi společnými třemi roky. Vzpomínkou na tento čas nám budou nejen fotky, zážitky, ale i Dobrodružství plavčíka Jirky, které jsme během plavby vymysleli.

   Moc všem děkuji za naše společné roky, ale i za skvělou přípravu na akci (dobroty, tématicky vyladěné oděvy a výborné naladění i odvahu).

Krásné prázdniny!!!


připojené fotografie:







Pro zobrazení této fotogalerie musíte zadat správné heslo